Så kan det gå…

Att jag inte skriver på ett tag.

Jobbigt i själen, mycket att göra i hemmet och bara inte känt för att skriva något.

Halva december har liksom bara rullat på. Dagarna har gått upp och ner. Varit hos läkaren som sjukskriver mig fortfarande på 50%. Sedan är jag arbetssökande på 50%.

För någon vecka sedan så sökte jag ett arbete som Elevassistent på 50%. Och igår så ringde chefen och vill träffa mig. Det är på en förskola inte så långt ifrån där jag bor. Det kändes bra och jag hoppas jag orkar med det, för ryggens skull. Vi får se. Jag ska på en intervju så för jag höra lite mer om vad det gäller. Är det många, tunga lyft osv. så är det ju kört.

Det skulle vara så kul att få komma ut och arbeta, träffa folk och vara i sociala sammanhang. Att vara behövd. Och framför allt att få en bättre ekonomi.

Vi får se…

Ryggens smärta får jag leva med. Vissa dagar är värre än andra. Nu, och sedan ca två veckor tillbaka har varit fruktansvärda. Skulle ha varit och tränat flera gånger med det gör så ont. Stretchar och kör lite yoga här hemma med det blir inte bättre. Får nog ha det så här med ryggen.

Min kära ångest ger sig till känna lite då och då. Släpper ut den i form av gråt, i kudden. Känns ok! Inget mer… tänker mycket.

Hoppas jag får mer hjälp snart… vill så gärna bearbeta och gå vidare. Ta bort saker och lägga till underbara saker.

Och börja det nya året med nya tag och livsglädje.

Det blir nog bra… det där lilla positiva har anlänt i huvét iallafall.

positiva-tankar

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s