Helgen som varit…

Har varit skön men tröttsam.

Och alldeles underbar på ett enda sätt. Jag träffade mina små barnbarn. Så härligt och underbart att träffa dem. De växer och blir så stora snabbt. Hm, eller är det jag som blir gammal fort?

Sen förra inlägget… Nej, jag var inte och tränade dagen efter, som jag skrev. Ont, orkade inte och hade ingen träningslust. Eller vad jag nu ska skylla på. Det blev bara inte av, mest nog pga att jag har nu så ont så jag är glad att jag kommer ur sängen och gör lite övningar här hemma. För det gör jag. Annars skulle jag inte orka något över huvud taget.

Har fått Citodon nu så lite smärtstillad är jag, på morgonen och kvällen. Den gör att jag kan göra lite här hemma. Är så tröttsamt att ha så här ont, hela tiden. Blir bara så less.

Men, har iallafall plockat bort resten av julen och fräschat till hemmet lite här och där. Känns skönt!

Varit och shoppat lite med min syster. Fikade och tjattrade lite… som det alltid blir.

img_30561 img_30571Det var trevligt! Inte så ofta vi träffas så här och fikar. Shoppingen bestod i att hämta Citodon. Sen blev det små inredningsprylar förstås. Kläder är liksom inte min grej. Jovisst, kan det vara kul. Men mycket roligare att lägga pengar på inredning. Det blev en liten antik grå trälåda som ska finnas vid spisen. Sen blev det ljus av olika slag. Älskar ljus. Men inte så mycket doftljus. Är så trött på lavendel och vanilj. Kommer inte in hit på ett bra tag. Servetter, ljuslykta och en duk. Kan aldrig få för mycket utav dessa. Små enkla saker för att sätt ”piff” på saker.

Idag har jag tagit det lugnt. Njutit av en skön yoga på förmiddagen. Sen var jag ute i det fina vädret som infinner sig då och då. När den klara luften och solen kikar fram så är det så skönt ute. Våra höns fick lite sällskap, fyllde på mat till de vilda fåglarna. Älskar att strosa runt på tomten. Försöker ta en liten sväng varje dag så ryggen får sig en uppvärmning.

img_30162

Till middag blev det äntligen min goda fisksoppa. Åh, va gott det blev. Älskar fisksoppa med saffran i. Och till det en klick crème fraiche.

img_30601

Sen bjöd naturen på ytterligare en fin solnedgång. Fantastiskt hur fina färger det kan bli.

Imorgon börjar vardagsrutinerna igen. Barnen börjar skolan och jag ska försöka hitta tillbaka till lite vanliga rutiner. Med förhoppningsvis mat och träning. Och framför allt ska jag försöka ta tag i min själsliga välmående.

Det blir nog bra till slut.

 

Är det någon man ska hålla sig väl med så är det sig själv.

Det blir så dålig stämning inombords annars. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s