Denna smärta

Denna smärta gör mig galen.

Sista tiden har bara blivit värre. Vet inte varför. Vet inte vad jag har gjort för att det blivit så här.

Igår var jag hos sjukgymnasten, första gången efter juluppehållet.

Hon såg min smärta. Hon tipsade och visade lite övningar, som var jobbiga och sköna. Med denna smärta så blir jag rädd, vågar inte röra mig ordentligt. Spänner mig och blir så stel. Men efter ett tag kunde jag slappna av, lite iallafall.

Pratade lite om hur julen varit osv. Min psykiska hälsa känns bättre. Har en hel del att jobba på fortfarande. Men ser lite positivare på vardagen och hoppas, hoppas att jag kan få ett arbete snart. Vill så gärna åka och arbeta och känna glädje utav att ha ett arbete, det värdesätter jag mer än någonsin just nu. Har insett att den smärta jag har just nu får jag leva med. Går ju tydligen inte att göra något heller. Bara att vänja sig, eller? Vet inte men ska ta upp det på nästa läkarbesök.

När jag låg där på britsen så drog hon i min knän, när de var ihop dragna. Det kändes så skönt. Det var som om ryggraden drogs ut lite. Det lättade på trycket. Jätteskönt!

Tiden gick snabbt, det gör det alltid när jag är där. Och hon tar fram en svart väska som innehåller Tens. Kommer ihåg att min dotter hade det när hon blev amputerad pga cancer. De fungerade bra. Så nu skulle jag få dessa pga av min nervsmärta.

42207_ds_premium_40x60primo-pro
Idag, har jag haft den på mig. Känns jätteskönt! Och framför allt så hjälper den mot alla smärta.

Den här få jag nu låna till nästa vecka, då hon ska beställa en nu åt mig till nästa besök. Den andra som jag får sen, får jag låna i 6 månader. Hon tipsade mig att titta in Fysioett.se som säljer såna här. Finns många olika men känns lite dyra. Jag ska nu testa denna så får vi se.

Några mediciner har inte hjälpt. Eller om jag inte har fått några som jag inte vet om. Ska höra om det också nästa läkarbesök. För som jag nu vill nu så orkar jag inte på full tid, att arbeta.

Känns skönt att börja kunna ta tag i ryggen. Och det psykiska… finns inte det med så spelar det ingen roll.

Och, som jag så många gånger säger till alla andra… det där med inställningen till saker och till spelar väldigt stor roll.

 

images

 

Annonser

3 reaktioner till “Denna smärta

  1. Tycker precis som dig gällande inställningen. Fast det känns tungt och gör ont hjälper det åtminstone lite med ett positivt synsätt.

    Hur har det gått med Tens? Har själv prövat och det var otroligt bra i en månad sen blev det liksom verkningslöst.

    Hoppas det blivit bättre för dig!

    Gilla

  2. Hej, läste om dinsmärta 🙁 Vad jobbigt! Tänkte bara tipsa lite…. för 5 år sedan fick jag jätteont i kroppen , kunde knappt gå! Det gjorde ont överallt , det liksom brann som en eld i mina ben. Var på VC tog prover, och dom såg att jag hade extremt lågt D- vitamin värde! Så sen dess äter jag jättemycket d- vitamin ! Värderna på en lagom nivå, värt att kolla om du inte redan gjort det ✊️✊️😁 Jättehärliga bilder du lagt ut 😎 Kram och lycka till Birgitta Rehn

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s