Stockholm

Nu var det längesedan jag var i Stockholm.

Saknar verkligen tiden där, ibland. Och det är väl ganska naturligt efter alla min år där. Där hade jag arbete och kollegor. Grannar och vänner. Närhet till utbudet som bjöds på i en storstad. Kommunikationer och det mesta som jag sökte.

Utom kärleken. Den fanns här.

Idag får jag livet på landet, ren natur. Lugn och ro. Ensam – som kan vara skönt ibland. Tystnad. Och min stora kärlek.

Sedan min dotter med familj också flyttade hit, till Värmland så har jag bara gamla grannar kvar i Stockholm, som jag åker och besöker till då och då.

Och nu har den där längtan kommit och har så varit ett tag. Får nog planera in en resa snart. Det är Nordiska Trädgårds mässan snart, i april. Ska prata med gubben och höra om vi ska göra en liten weekend resa nu i vår. Skulle vara jättetrevligt! En natt på hotell och sen en heldag på trädgårdsmässan, skulle vara trevligt.

Har sådan lust att åka iväg och få se lite annat, just nu. Känner mig så positiv och vill göra saker just nu. Det tar på psyket att gå här hemma och inte har något att göra. Dels pga att jag har ont i ryggen och det finns inte så mycket att göra just nu.

I trädgården går det inte att göra så mycket just nu. Annars så finns det alltid något att göra i trädgården.

Så, träning har fått bli lite utav min sysselsättning om dagarna. Och det är tack och lov det som gör att jag känner mig positiv och glad, än tidigare. Det är verkligen bra medicin, när läkarna vill ge mig antidepressiva mediciner. Skönt att slippa dem.

Nu ska jag ladda för lite kurators snack imorgon. Äntligen har jag fått tid att få komma och ventilera mig. Tror det kommer att lätta lite på trycket och oron.

Det blir bra! images

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s