Hos Sjukgymnasten

Oj, vad tiden går fort.

I torsdags var jag hos sjukgymnasten. Då kändes det mycket bättre efter att jag hade så ont gången innan. Då kunde jag knappt sitta eller stå en längre stund. Men i torsdags så kändes det bättre då jag hade fått låna en Tens apparat, en vecka.

Nu fick jag en som jag får låna i 6 mån. Kommer bli så skönt. Har haft den lite då och då om dagarna.

Vi rullade boll under fötterna. Känslan att bejaka var att känna efter hur det kändes efter rullningen. Lättare! Hur jag står, rulla lite med höften. Vissa lägen gör ont, andra lättare.

Jag var tvungen att stretcha lite då jag har svårt för att stå upprätt en längre stund. Men, det är så olika dag från dag. I torsdags var en utav de bättre dagarna de senaste dagarna. Skönt!

Vi pratade och jag berättade att jag fått tid till att få vädra mina tankar hos en kurator. Vilket hon tyckte var bra. Vi däremot kommer att fortsätta med fysioterapin och det känns bra, tycker jag. Det är så skönt att komma hit och få lite men bra hjälp.

Och, nu när tiden ändå går så fort så ska jag redan dit i morgon.

images-3

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s