Vilken helg

Oj, vilken helg. Fantastisk!

Den har gått i barnbarnens tecken. Då vi på lördag morgon gjorde oss i ordning för att åka på min sambos barnbarns 1-års kalas. Det har gått så fort, ett år redan. Två små härliga tvillingar som är fulla med energi. Tiden går så fort med små barn. Kommer så väl ihåg när de kom. De förgyllde verkligen min dag.

Jag hade gjort en hemsk MR under narkos, tidigare på dagen. Och dagen innan så hade de små tvillingarna bestämt sig för att komma. Så de låg redan på BB när jag kom in till sjukhuset för att göra röntgen. De var så härligt att kunna glömma den hemska upplevelsen från MR och gå upp på BB och titta till dem. De var så fina. Och nu har redan ett går gått.

Huset var fullt med tjocka släkten. Tårtor och kakor i massor. Av oss fick de varsin stol från Ikea och gungställning som de ska ha ute i trädgården.

img_3522

Och så fortsatte dagen med att min dotter och mina kära barnbarn följde med hem till oss och så sov över. Så mysigt! Var slå längesedan de gjorde det.

Svärfar kom också och var med oss. Alltid lika trevligt att träffa honom.

Självklart blev det ett litet besök hos min kära mor också. Saga, Jennifer och Jag – fyra generationer tjejer.

Dessa två, tänk vad kärlek kan betyda mycket. Två killar som betyder så mycket i mitt liv.

fullsizerender

Helgen gick alldeles för fort. Men så blir det ofta när det är trevligt.

Nu blir det nya tag i veckan. Idag startade jag dagen med lite träning. Körde lite rodd och styrketräning samt lite jobb med pilatesbollen.

img_3960-1

Skön start på dagen alltså.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s