Att sakna…

Ett arbete, ett jobb att gå till.

Åh, vad jag saknar det.

Är så trött på att gå hemma nu när jag börjar bli piggare. Ryggen, den är som den är. Som jag har skrivit om tidigare så är det just nu inställningen om att jag kommer att ha ont i en till och från.

Vissa dagar bättre, som idag till exempel. Underbart!

För att ena dagen bara känna att jag tar mig igenom dagen. Men så är livet och det är bara att acceptera.

Så, jag känner mig så redo att börja komma ut i arbetslivet. Men det är ju absolut inte det lättaste när man har varit sjukskriven i 1 ½ år. Och nu på halvtid. Känner att jag definitivt kan arbeta 75%. Sedan beror det ju på arbetsuppgifterna. Att tex arbeta inom hemtjänsten är helt omöjligt, känner jag. Det är tungt, man vrider och arbetsställningarna är inte de bästa. Så tråkigt att det inte finns en barnavdelning på Arvika sjukhus. Hade älskat det!

Nu får jag göra det bästa utav det och försöka söka arbete där jag tror att jag kan och orkar arbeta.

Igår var jag på en anställningsintervju. Får se vart den ledar. Först fick jag uppfattningen att det var varierat men i det stora hela så var det mest städning. Ok, det funkar men inte på heltid. Vilket de ville ha. Det fanns receptionist, vård nära arbetsuppgifter men de verkade redan tillsatta. Lite synd, för det hade jag tyckt vore kul.

Men, det peppade mig till att söka ett arbete som fanns upplagt på arbetsförmedlingens hemsida, när jag kom hem. Ett arbete inom handikappomsorgen i Årjäng. Jag har en bekant, som arbetar där och har berättat om det. Och det verkade så trevligt. Det hoppas jag mycket på.

Det är verkligen så nedsättande i humöret att gå hemma hela dagarna. Visst, jag har att göra, om jag vill. Men alla dagar har jag ingen motivation. Jag är ensam, ingen att prata med. Och när gubben kommer hem så är han så trött och vill bara ta det lugnt. Det förstår jag. Men då är jag så glad och vill prata och diskutera saker. Medens han suckar och vill vila på soffan. Nä, men jag förstår honom också.

Jag vill också komma hem och vara trött och ha fått lite nytt umgänge. Vara social, uppleva vardagen utanför hemmet. Då är det roligare att komma hem och känna hur skönt det är hemma. Och kanske få inspiration utifrån som man kan implementera här hemma sen. Till att i från inredningen till fixa i trädgården.

Ja ja… vissa dagar är bättre än andra. Idag var en väldans tråkig dag.

Trots att jag tränade som en tok i morse. Kanske därför som energin sprutar men vet inte vart jag ska göra av den.

ladda-ned

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s