Klickat hem lite

hmprod

Ja, inte är det ofta jag köper kläder. Men när jag väl gör det så blir det ofta via nätet. Hittade den här snygga jackan på hm.com

Tycker det är så svårt med kläder nu för tiden. Känner mig lite i mittemellan åldern. Vill inte klä mig för ungt men sen vill jag verkligen inte klä mig som om att nu är jag snart femtio och nu är det tantkläder, aldrig. Jättesvårt!

Sen har jag ju inte direkt den kroppen som jag skulle vilja ha. Och nu när jag väl har kommit igång och tränar så vill jag inte köpa på mig kläder som sedan blir för stora.Det kan ju hända att jag går ner några kilon 😉 förhoppningsvis.

Och så blev det en Oversized tröja. Skön att bara dra på sig… i vår/sommar.

hmprod-1

Så, det blir mest lite traditionellt – basic kläder. Ofta frilufskläder som man kan ha ute i skogen. Och självklart trädgårdskläder – älskar sköna avslappnade kläder att ha ute i trädgården.

Av denna typ har jag nu snart på fyra år, avverkat 2 par. rosa_8513

Är så sköna och man får med sig allt man behöver i trädgården.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s