En liten förändring

När jag börjar känna mig sådär bra, igen. Som jag gjorde för många, många veckor sedan…

Då känns det bra att göra personliga förändringar, som tex att klippa sig. Jag hade ju ganska så långt hår med ganska så lång lugg. Kände att nu får det åka, orkar inte med det långa håret och framför allt luggen, som jag inte visste vart den skulle ta vägen. Lång eller fortfarande kort?

Nu åkte 1,5 dm hår där bak och luggen flög all världen väg. Så underbart skönt!

Härligt att må bra!

Och känna att flera positiva saker är på gång. Att se fram emot saker är underbart. Är man nere i träsket utav ångest och man är på väg till ljusare tider så är varje liten sak som händer positiv. Det är så jag ser det nu.

Jag njuter nu och ska så göra, försöka ta hand om mig när jag orkar och vill. Behöver det!

 

Kram – du också!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s