Alla Hjärtans Dag

En dag som jag inte brukar tänka på sådär jättemycket. Känns mest som att det är köpmännen som har en anledning att sälja.

Men, samtidigt så tycker jag det kan vara trevligt att ha en dag att visa kärlek. Men som jag också tycker att det kan man visa alla andra dagar också. Eller som min sambo eller dotter gör, de visar det en helt vanlig dag.

img_4384

Att man kan visa varandra kärlek genom att man gör saker för varandra. Hjälpa och stötta, vara där för varandra. För mig är kärlek så stort att det betyder så mycket och hur vi är emot varandra. Att vi, tycker jag iallafall  att vi ska behandla varandra som vi själva vill bli behandlade. Respekt och ta hänsyn till varandra.

Och så kom den där dagen igår. Gubben kom hem och hade dåligt samvete för att han inte hade köpt något åt mig. Han kramade mig och pussade mig och sa att han älskade mig. Och, det betyder mest.

Senare på kvällen så hörde min dotter av sig och hon och hennes familj ville komma och ta en fika.Självklart var de välkomna. Blev så glad!

Det är verkligen en alla hjärtans dag, när de kommer. Så, jag har lite såna dagar då och då egentligen. De hade med sig blommor och tårta.

Och dessa älskade barnbarn. Tänk, att jag är privilegierad att ha fått barnbarn. Jag som inte skulle kunna ha blivit mormor. Pga min dotters cancer. Jag är så tacksam och glad i dessa barnbarn. Går liksom inte att beskriva. Och nu när de bor nära mig, att få träffa dem ofta och se hur deras liv utvecklas. Fantastiskt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s