Müsli

Den här gången blev min egna müsli så god. Och på gott och ont så råkade jag bränna till allt lite för mycket, trodde jag.

Men åh, va gott det blev. Blev faktiskt lite godare än jag trodde när det blev lite bränt. Den brända smaken kom fram och gjorde det där lite extra. Jättegod!

Nu har det blivit några gånger då jag tycker det är så gott och fräscht med fil, müsli och hallon.

Skön att ha som variation till gröten. Kan tycker det är lite svårt att variera just frukosten, efter träningen. Nu när jag är förkyld så är det perfekt att använda tiden till att planera lite mat. Så blir det så mycket enklare sen. Tycker inte om att stå och fundera på vad man ska äta, när man är trött och hungrig. Gillar att göra listor och planera för veckan. Och ofta går söndagar till sådan annars.

Mat är viktigt och vill gärna äta nyttigt och enkelt. Och framför allt bra – ren mat. Känns lite jobbigt när man är sjuk att det är så lätt att stoppa i sig onyttigt. Gör det men gillar det inte.

Men, det är bara att tänka efter och göra rätt – igen. Bara man är medveten om det och tänker efter så det inte blir en ovana.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s