Mitt andra barnbarn 

Det är svårt men så roligt. Det svåra att ge båda den tid av mig, som jag vill ge dem. 

Med Liam, mitt första barnbarn var det så speciellt. Trodde inte alls att jag skulle få bli mormor. Men då blev det. 

Och nu, nu har jag ett andra barnbarn att ge tid för. Vet att jag sa till min dotter att jag funderade på hur jag ska kunna ge det barnet tid. Svårt. Vill ju ge Saga också mycket tid. Fördelen nu är att de bor närmare. Kan träffa henne oftare. 

Är samtidigt rädd att Liam som är lite äldre, ska bli avundsjuk när jag är med Saga. Vill ju så gärna att det ska bli lika. Men, det går nästan aldrig. De är i olika åldrar och de kommer nog få sitt, när det är dags. 

Igår hade jag umgänge med fina Saga. Släktens sötaste och godaste. 

Den blicken, stabiliteten hon redan har och nyfikenheten. Hjälp, vad tiden går fort! Hon är snart 5 mån. 

Och som vi njöt tillsammans❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s