Mellan jobb och trädgård

Mest ute i trädgården – Tomtebo Trädgård

Mest på jobbet

Har varit mycket på jobbet sista tiden. Så skönt att ha ett jobb. Tyvärr inte på heltid  men känns så ibland. Vissa veckor är mer intensiva än andra.

Tiden över blir det att fixa och dona i trädgården. Skön avkoppling när det har varit mycket på jobbet. Se länk ovan…

I helgen var det återträff från ett bröllop vi var på för två år sedan. Mycket trevlig fest. Där var och en tog med sig det den ville grilla/äta. Även övernattning fick man sköta själv. Vilket jag tyckte var mycket mysigt. Jag och gubben sov i bilen och hade tält över den, där vi kunde ha bord inkl. stolar utanför. Älskar campinglivet. Lite primitivt sådär.

Sover skönt och maten smakar mycket godare ute.

Trevlig fest med femkamp som sysselsättning under dagen.

Fiske var en utav femkamps grenarna. Och så fint väder vi fick under festen. Regnet höll sig bort de timmarna vi var där. Härligt!

IMG_7393

Och stockrullning

IMG_7388

Värdparet och gifta sedan två år tillbaka – Ninni & Jocke. Trevligt par med mycket fantasi.

IMG_7400

För övrigt så går livet sin stilla gång. Dagarna framöver går i examen och 18-års firande. Midsommar med vänner mm. Dagarna går så fort nu för tiden. Egentligen har jag ingen dag som bara ”är”. Som jag hade förr när jag inte mådde så bra. Då kändes varje dag som en evighet tills gubben kom hem från jobbet. Kändes ensamt och dagarna var helt meningslösa. Bara glodde in i tv´n.

Så, det här med jobb det ger så mycket. Ok, nu är det den tiden som jag gillar att vara ute också. Händer mycket i trädgården som ska tas om hand osv. Både trädgården och att ha ett jobb är så stimulerande.

Jag är liksom inte gjord att gå hemma och må dåligt, ändå mår jag dåligt. Men just nu känns det så bra och jag njuter så länge det varar. Tar tillvara på stunder och andas. Yoga och andas, ta en promenad osv. när jag hinner mellan jobb och trädgård.

En balans i livet- är viktigt.

IMG_7410

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s